chrome firefox opera safari iexplorer

Укравтодор запевняє, що ремонт Черкаського мосту завершать до 30 листопада

29 серпня 2017 о 12:04

Служба автомобільних доріг у Черкаській області у відповідь на звернення лідера Громадського руху «Рідна країна» Миколи Томенка щодо строків закінчення ремонту мосту на Черкаській дамбі повідомила, що кінцевий строк закінчення ремонтних робіт – 30 листопада 2017 року.

Цікаво, що це вже третій варіант кінцевого строку ремонту. Спочатку місцева влада на виїзній нараді з в.о. заступника голови Укравтодору заявляли, що ремонт проїжджої частини мосту мають завершити до 15 вересня. Потім лунали заяви про те, що ремонт загалом триватиме 4-6 місяців, тобто мінімум до жовтня. І ось тепер ще одна дата – 30 листопада. Сподіваємось, що четвертого варіанту не буде…

Служба також нагадала, що нині виконується не капітальний, а поточний середній ремонт мосту через р. Дніпро. Відповідно до проведеного тендеру, виконавцем робіт є ТОВ «Альтком». Щодо інформації про банкрутство цього підприємства, то Служба зазначає, що остаточно банкрутом «Альтком» ще не визнали, бо тривають перевірки та судові засідання, а тому «це жодним чином не може свідчити ні про неплатоспроможність суб’єкта господарювання, ні про визнання його банкрутом».

Також Служба повідомляє, що її відповідальними працівниками здійснюється безперервний контроль щодо темпів та якості надання послуг. Станом на 14.08.2017 р. ремонтні роботи на мосту через р. Дніпро проводяться цілодобово, в тому числі у вихідні дні, запевняє Служба.

Крім цього, відповідно до скоригованого графіку виконання робіт, проїзна частина буде улаштована до жовтня місяця поточного року, повідомляють підзвітні Укравтодору.

Громадський рух «Рідна країна» обов’язково проконтролює, наскільки чергові обіцянки «Укравтодору» відповідатимуть дійсності: виходить, що вже за місяць автомобілісти зможуть їхати 13 км Черкаської дамби по новому покриттю, а за два місяці – і по повністю відремонтованому мосту!

«Рідна країна»

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути