chrome firefox opera safari iexplorer

В Києві продовжились будівельні роботи Подільського мосту

04 березня 2014 о 14:55

В Києві сьогодні продовжились будівельні роботи над Подільським мостовим переходом, передаєУНН.

Сьогодні попри туман розпочався монтаж п’ятої секції арки Подільського мосту.
Підняття та монтаж 600-тонної конструкції планують встановити за 6 годин за допомогою підйомних кранів та потужних домкратів.

Перші чотири частини арки встановив, кран «Захарій», який під час будівництва впав в Дніпро. Остаточні роботи над аркою планують завершити до початку квітня.

Нагадаємо, роботи зі спорудження моста розпочато у 1993 році, однак у зв'язку з відсутністю фінансування будівництво через кілька років було призупинено. У грудні 2003 року будівництво мосту було відновлено. Закінчення будівництва планувалося на 2008 рік, але після погіршення макроекономічної ситуації фінансування було відновлено тільки в травні 2010 року. КМДА планувало завершити будівництво автомобільної частини мосту до кінця 2013 року, потім завершення цієї ділянки перенесли на 2014 рік.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути