chrome firefox opera safari iexplorer

Реконструкцію Шулявського мосту знов перенесли на невизначений час

26 вересня 2013 о 15:09

У 2014 році реконструкції Шулявського мосту не буде. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

"Попередньо цей проект обійдеться у 400 мільйонів гривень. Він передбачає будівництво нових з'їздів зі шляхопроводу та знесення кількох будівель заводу «Більшовик». Це дуже затратно, тому у 2014-му ми його не потягнемо, адже почали масштабну реконструкцію проспекту Перемоги. От коли ми дійдемо до цього відрізка проспекту, тоді і будемо ставити питання про його реконструкцію. Радше за все, це буде у 2015-му ", — сказав Попов.

 

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути