chrome firefox opera safari iexplorer

Євробаскет-2015: Україна витратить 200 млн на реконструкцію палаців спорту

28 березня 2013 о 15:07

З бюджету України виділять 200 мільйонів гривень на реконструкцію палаців спорту і будівництво тренувальних баз.

Кабінет Міністрів України затвердив перелік робіт з будівництва та реконструкції спортивних об'єктів до Євробаскет-2015. Загальна сума виділених коштів становить 200 мільйонів гривень.

Згідно з розпорядженням уряду, найбільша сума коштів буде спрямована на проектування та реконструкцію будівлі Палацу спорту Метеор у Дніпропетровську.

Перелік робіт та об'єктів виглядає наступним чином:

— Проектування та реконструкція будівлі Універсально-видовищного спортивного палацу Метеор у Дніпропетровську — 72,4 млн грн.

— Проектування та капремонт другої черги Палацу спорту у Києві — 70 млн грн.

— Проектування і будівництво тренувальних баз — 16,9 млн грн (з яких на підготовчі роботи у Києві, Донецькій, Одеській, Львівській та Харківській областях буде направлено по 0,5 млн грн, Дніпропетровській — 14,4 млн грн.

— Проектування і будівництво тренувальних комплексів для підготовки національної збірної команди у Києві та області, Львівській області та АРК — 40,7 млн грн.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути