chrome firefox opera safari iexplorer

Частинка України у твоєму мобільному

23 вересня 2010 о 14:15

Тут всі бажаючі мають змогу безкоштовно завантажити на свій мобільний телефон мелодії патріотичних пісень України.

Мелодії для завантаження взяті з диску «Головні пісні та мелодії України», який був виданий до 16-ї річниці Незалежності Фондом Миколи Томенка та Національною радіокомпанією України.

Щоб завантажити безкоштовний реалтон на свій мобільний телефон:

1. Збережіть аудіофайл на своєму комп'ютері. Для цього натисніть правою кнопкою миші на файлі та оберіть опцію «завантажити».

2. Після збереження файлу на комп'ютері надішліть його на свій мобільний телефон за допомогою bluetooth, інфрачервоного або проводового з'єднання.

Запорізький марш
Гімн України (вокальна версія)
Гімн України (інструментальна версія)
Червона калина

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути