chrome firefox opera safari iexplorer

Завантажте патріотичну пісню на мобільний!

20 вересня 2010 о 08:36

Фонд Миколи Томенка до 19-ї річниці Незалежності України реалізує проект «Частинка України в твоєму мобільному».

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко повідомив, що завдяки проекту, який стартує напередодні Дня Незалежності, всі бажаючі матимуть змогу безкоштовно завантажити на свій мобільний телефон мелодії патріотичних пісень, що розміщені на його особистому сайті.

«Ми хочемо, щоб до 19-ї річниці народження нашої країни, кожен громадянин міг привітати себе та своїх друзів зі святом і таким чином сказати: я українець і я цим пишаюся, — сказав він. — Мелодії для завантаження взяті з диску «Головні пісні та мелодії України», який видали до 16-ї річниці Незалежності України Фонд Миколи Томенка та Національна радіокомпанія України.

Також за словами Віце-спікера, за сприяння Фонду протягом останніх років аудіозаписи головних пісень та мелодій України — Гімну України, Молитви за Україну, козацьких маршів та інших пісень — отримала більшість шкіл у всіх куточках держави.

* Завантажити мелодії можна звідси: http://tomenko.kiev.ua//info/1337.htm

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути