chrome firefox opera safari iexplorer

«Динамо» і компанія «adidas» представили нову екіпіровку киян у сезоні 2010/2011

19 вересня 2010 о 20:01

На представлення нової домашньої форми динамівців прийшли воротарі Максим Коваль та Денис Бойко, захисники Тарас Михалик, Жерсон Маграо, Леандро Алмейда, півзахисники Денис Гармаш, Олег Гусєв, Владислав Калитвинцев, Факундо Бертольйо, а також нападаючі Артем Мілевський, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко. Своїх партнерів на поле вивів капітан Андрій Шевченко.

У новому сезоні на грудях гравців буде красуватися широка синя смуга. Як елемент форми вона вперше з'явилася в 1936 році, коли ФК Динамо дебютувало у Чемпіонаті СРСР, в якому команда відразу ж стала срібним призером. А в 1974 році саме у формі такого дизайну команда почала свою переможну ходу до Кубка володарів Кубків та Суперкубка Європи.

У сезоні 2010/2011 на смузі будуть розташовані логотип adidas і емблема клубу — ліворуч і праворуч відповідно. Дизайнери також доповнили форму такими елементами, як наприклад, синій комір-застібка, синя окантовка футболки, а також клубна літера Д на гетрах.

Вперше в новій формі команда зіграє вже в найближчу суботу, 11 вересня, в домашньому матчі проти запорізького Металурга.

Джерело: http://ua.korrespondent.net

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути