chrome firefox opera safari iexplorer

Київ відсвяткує 100-річчя футболу

21 грудня 2010 о 21:06

З нагоди відзначення 100-річчя футболу столична влада у 2011 році проведе низку заходів. Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА від 10 грудня, повідомляє УНІАН.

Цим рішенням столична влада підтримала ініціативу Федерації футболу Києва щодо відзначення ювілею футболу в столиці та затвердила склад організаційного комітету з підготовки та проведення відповідних заходів.

Зокрема, згідно з текстом документа, у січні 2011 року має бути напрацьовано програму загальноміських заходів з нагоди відзначення 100-річчя футболу, яка включатиме як спортивні, так і культурно-мистецькі події.

Окремо дано доручення районним держадміністраціям розробити програми районних заходів.

Відповідно до розпорядження, буде виготовлено спеціальну спортивну атрибутику з символікою і логотипом святкувань, а також сувенірну продукцію.

Передбачено здійснити друк ІІІ тому книги «Київський футбол. На межі 1991—2011».

Фінансування заходів здійснюватиметься як за рахунок бюджету міста, так і за кошти спонсорів і меценатів.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути