chrome firefox opera safari iexplorer

«Київводоканал» святкував цілий тиждень своє 140-річчя

05 жовтня 2012 о 13:08
Сьогодні завершуюється тиждень святкових заходів з нагоди 140-річчя ПАТ "АК «Київводоканал». Про цеУНН повідомили у прес-службі компанії.

З цієї нагоди «Київводоканал» влаштовує урочистий концерт у Великому залі Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського.

Як повідомили у прес-службі, майже семитисячний колектив підприємства, серед якого представники численних трудових династій водоканальців, підготував святкову програму заходів для відзначення ювілею.

Довідка. ПАТ "АК «Київводоканал» — комунальне підприємство у сфері водопостачання та водовідведення в місті Києві.

Київводоканал відповідає за забір, підйом води з поверхневих та підземних джерел водопостачання, очищення відповідно до вимог Технологічних регламентів, транспортування, подачу питної води споживачам згідно з вимогами Державних санітарних правил і норм 2.2.4-171.-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» з подальшим відведенням стоків не лише міста Києва, але й прилеглих населених пунктів Київської області.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути