chrome firefox opera safari iexplorer

У суботу у всіх районах Києва стартують новорічні гулянки

22 грудня 2010 о 22:34

25 грудня відбудеться запалення новорічних ялинок в усіх десяти районах столиці. Про це повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема, театралізоване дійство «Новорічна зірка сяє — в Голосієво збирає!» розпочнеться о 16.00 у парку культури та відпочинку імені М.Рильського, що на проспекті 40-річчя Жовтня, 87.

Заходи, присвячені засвіченню новорічної ялинки у Дарницькому районі, пройдуть з 16 до 21 години в парку імені Воїнів інтернаціоналістів.

Розваги, конкурси, забави для дітей, виступи аматорських мистецьких колективів порадують мешканців Деснянського району столиці. Театралізоване дійство розпочнеться о 15.00 на майданчику біля РДА (проспект Маяковського, 29).

Свято засвічення Новорічної ялинки «Казка під Новий рік» Дніпровського району стартує о 17.00 у парк культури та відпочинку «Перемога».

О 16.00 на площі біля Будинку побуту «Оболонь» (ст. метро «Мінська») під гаслом «На щастя, на добро, на Новий рік...» спалахнуть вогні ялинки Оболонського району.

А мешканці Печерську зможуть переглянути театралізоване свято «З Новим роком, браття милі, в новім щасті», яке розпочнеться о 17.00 на площі поблизу Печерської районної держадміністрації (вул. Суворова, 15).

Заходи, присвячені урочистому засвіченню районної новорічної ялинки Подільського району, традиційно відбудуться на Контрактовій площі і розпочнуться о 15.30. У Святошинському районі новорічні вогні на ялинці спалахнуть о 17.00 (проспект Перемоги, 112).

Культурно-мистецький захід з нагоди Нового року та урочисте засвічення новорічної ялинки Солом'янського району розпочнеться о 16.00 на Солом'янській площі біля скверу імені М. Островського.

Театралізована концертно-розважальна програма із засвіченням Новорічної районної ялинки Шевченківського району відбудеться в однойменному парку о 15.00.

Керівництво міста запрошує мешканців столиці на засвічення районних ялинок.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути