chrome firefox opera safari iexplorer

CNN присвятить Україні цикл передач

14 січня 2011 о 14:48

CNN присвятить Україні щомісячну серію програм «i-List». Програми CNN про Україну виходитимуть в ефір наступного тижня з 17 по 21 січня о 19:30 за київським часом.

З понеділка по четвер Джим Кленсі буде вести з Києва пряму трансляцію в прайм-тайм шоу Prism. У п'ятницю о 19:30 за київським часом на екрани вийде київський випуск програми World Report.

«У січні ми відвідаємо Україну. Ви бували там чи живете там? Що ви любите в Україні? Поділіться спогадами про зображення і звуки, які передають справжній присмак вашої країни», — йдеться на сайті CNN.

Телеканал представлятиме Україну як країну, яка відіграє важливу роль між двома найбільшими геополітичними центрами — Росією та Євросоюзом — і розповідатиме про випробування і нові можливості, які з'являються в Україні.

Завдяки тижневої серії програм про Україну на міжнародному телеканалі світове співтовариство зможе більше дізнатися про другу за величиною території країні Європи, яка незабаром буде приймати у себе чемпіонат з футболу Євро-2012 і яка нещодавно була відома переважно завдяки своїм багатим сільськогосподарських ресурсів.

«В українських випусках i-List ми розповімо про стратегічної ролі, яку відіграє Україна, про те, яким чином вона співпрацює з європейськими сусідами і яке місце займає в світі», — прокоментував Майк Маккарті, віце-президент CNN International з питань покриття та інформаційних програм.

Українська серія i-List є продовженням всесвітньої подорожі команди CNN, яка вже відвідала Багрейн, Францію, Грузію, Македонію, Польщу, Оман, Нігерію і Туреччину.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути