chrome firefox opera safari iexplorer

Театр оперети «прикрасять» скляним флігелем

20 січня 2011 о 10:46

До Євро-2012 Театр оперети змінить зовнішній вигляд. Фото Комсомольської правди Столична влада має намір повністю видозмінити Троїцьку площу біля НСК «Олімпійський» та оновити Київський академічний театр оперети до Євро-2012.

Так, згідно з проектом, на площі відремонтують фасади всіх будинків, спорудять фан-зону, сквери й фонтани, пише «Комсомольська правда».

Академічний театр, який є пам'яткою архітектури, відреставрують та прибудують до нього скляний флігель.

У прибудові планується розмістити малу сцену, фойє й репетиційні зали. Крім того, прибудова стане головним входом у приміщення театру.

Коли саме закінчать роботи, поки невідомо, однак до 2012 року все має бути готове, відзначає видання.

Крім того, територію довкола НСК «Олімпійський» очистять від реклами і краще освітлять.

Зокрема, старі ртутні лампи планують замінити на енергозберігаючі й більш яскраві.

«Спочатку ми знесемо всі залізобетонні стовпи і встановимо металеві гарні опори. Потім по максимуму сховаємо під землю дроти, щоб не впадали в око. Замінимо й самі лампи. Вони будуть яскравіші, і, відповідно, тут стане набагато світліше», — сказали у комунальному підприємстві «Київміськсвітло».

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути