chrome firefox opera safari iexplorer

Волинський санаторій визнано кращим в Україні

28 січня 2011 о 12:35

Санаторій матері і дитини «Пролісок» із Ківерцівського району Волині став переможцем Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів і послуг».

Про це сьогодні під час засідання колегії ОДА розповів голова Волиньради Володимир Войтович.

За словами Войтовича, у конкурсі «100 кращих товарів і послуг України» перемогло комунальне підприємство «Санаторій матері і дитини «Пролісок» із Ківерцівського району Волині. Волинський санаторій, очолюваний депутатом облради Валентиною Касардою, переміг у номінації серед закладів, які надають послуги із санаторно-курортного лікування.

Головний лікар «Проліску» Валентина Касарда закликала волинян не їхати на відпочинок за кордон, «адже закордон – у нас під боком».

Санаторій «Пролісок» розташований на межі двох областей – Рівненської та Волинської. Тут пропонуються унікальні умови для оздоровлення та лікування відпочиваючих.

Лікувальна база включає в себе широкий спектр лікувальних факторів природного та штучного походження.

Гордістю санаторію є власне джерело цілющої мінеральної води. Хлоридно-натрієво-бромну виду застосовують для внутрішнього та зовнішнього вживання.

За матеріалами http://zik.com.ua та http://www.prolisok.info

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути