chrome firefox opera safari iexplorer

Дізнавайтеся разом з нами про музеї України!

08 лютого 2011 о 11:00

Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» продовжує реалізовувати проект «Музеї України».

Нагадаємо, у минулому році спільно з журналом «Главред» до Дня Києва у столиці відбулася презентація просвітницького проекту «Київ – столиця українських музеїв».

У спецвипуску була представлена карта музеїв столиці та зібрана вся необхідна інформація про їх роботу: розташування, час роботи, направленість, експозиції, вартість квитків, графіки роботи тощо. Загалом, у журналі було представлено майже 50 столичних музеїв.

Це видання безкоштовно отримали школи, бібліотеки та вищі навчальні заклади Києва. Адже головна мета проекту, за словами організаторів, — щоб керівники шкіл та вищих навчальних закладів, знаючи інформацію про нові експозиції, виставки та можливості музеїв Києва, могли максимально скористатися ними та залучити молодих людей до історії, культури та мистецтва нашої країни.

Тепер пропонуємо Вашій увазі музейні заклади Полтавської області!

На нашому порталі, у рубриці «Музеї України» (розділ «Культурна») ви можете знайти інформацію не лише про столичні, а і про 32 музеї Полтавщини.

У формуванні даної інформації висловлюємо вдячність місцевим Управлінням культури.

До 20-річчя незалежності спільно з журналом «Главред» планується видання спеціального випуску «Все про всі музеї України. Полтавщина».

«Рідна країна»