chrome firefox opera safari iexplorer

Миротворцям удвічі підвищили зарплату

28 лютого 2011 о 10:23

Кабінет Міністрів на 100% підвищив розмір щомісячної грошової винагороди військовослужбовцям українського миротворчого контингенту в Кот-д 'Івуарі на період їх фактичної участі в місії.

Відповідна постанова опублікована на офіційному сайті Кабміну і набуває чинності з дня її опублікування.

Тепер мінімальна зарплата миротворців становитиме 1860 дол. — для рядового, сержантського і старшинського складів, а максимальна — від 3300 до 3600 дол. для командирів загону, контингенту, полку, бригади або дивізії.

Нагадаємо, на початку лютого президент Віктор Янукович підписав закон «Про схвалення рішення президента щодо участі миротворчого контингенту України в наданні оперативної підтримки місії ООН в Кот-д' Івуарі».

Відповідно до цього закону в Кот-д 'Івуар пропонується направити миротворчий контингент у складі трьох бойових вертольотів Мі-24 чисельністю до 60 осіб на період до трьох місяців.

Нагадаємо, у лютому Міноборони звернулося з проханням підвищити українським миротворцям зарплату, оскільки її рівень один з найнижчих. За даними відомства, українські миротворці отримують одну з найнижчих заробітних плат, яка є на рівні миротворчих контингентів африканських країн.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути