chrome firefox opera safari iexplorer

Холдинг «Главред-медіа» припинив своє існування?

15 березня 2011 о 12:52

Холдинг «Главред-медіа», до якого входять, зокрема, «Газета по-киевски», телеканал «Сіті» і агентство УНІАН, в понеділок, 14 березня, припинив своє існування. Про це повідомляє «МедиаНяня» з посиланням на власні джерела.

Тепер друкарські й інтернет-активи Ігоря Коломойського переходять в пряме підпорядкування Олександру Ткаченку.

У холдинг входять агентство УНІАН, телеканал «СІТІ», інтернет-проект «Главред», журнал «Главред», журнал «Профіль», інтернет-проект «Телекритика», газета «Новая», газети «Вісті з України», «Газета по-киевски».

За інформацією джерел, кадрові склади самих видань поки що не міняються, невідомою залишається тільки доля «Газети по-киевски».

Керівництво холдингу практично все повернулося на ті ж позиції, які воно займало роки 2-3 тому, до того, як холдинг перейшов в руки Коломойського: Олена Громницька (колишній віце-президент колишнього холдингу) поки займатиметься всіма друкарськими виданнями, Олег Наливайко (колишній президент) повертається на позиції керівника УНІАН, Олександр Ситник (колишній гендиректор холдингу) – на посаду директора «Довіра-аутдор».

Причина ліквідації холдингу і зосередження керівництва в руках Олександра Ткаченко неясна нікому. Керівників видань хвилює питання виплати зарплат і бюджети. Кажуть, що вони сильно скорочені.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути