chrome firefox opera safari iexplorer

Один з найбільших поштових сервісів світу припиняє своє існування

19 лютого 2013 о 15:02

Сьогодні, 19 лютого, корпорація Microsoft офіційно оголосила про запуск нового поштового сервісу Outlook.com, який покликаний замінити один з найбільших сервісів світу Hotmail.

Як стало відомо Корреспондент.biz, вже відсьогодні почнеться поступове переведення користувачів Hotmail на Outlook.com.

«Оновлення відбувається непомітно і миттєво для клієнтів Hotmail; все, включаючи @hotmail.com адресу електронної пошти, паролі, контакти і т. д., залишиться тим же», — йдеться в повідомленні Microsoft.

Компанія пообіцяла користувачам Hotmail нові переваги: ​​свіжий і інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс, багато нових особливостей, а також більш високу продуктивність.

Відзначимо, що її поштова служба Outlook.com з моменту запуску минулого літа до сьогоднішнього офіційного старту вже зібрала мільйони нових користувачів. У Microsoft запевнили, що їх поштовий сервіс — найбільш швидкозростаючий у світі із показником зростання 60 млн юзерів всього за шість місяців.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути