chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Києві відкривається один з найбільших в Україні ТРЦ

07 грудня 2012 о 10:13

Сьогодні, 7 грудня, в Києві відбудеться офіційне відкриття одного з найбільших в Україні торгово-розважальних центрів площею 165 тис. кв. м. — Ocean Plaza.

ТРЦ розташований біля метро Либідська. Варто зазначити, що Ocean Plaza відкрився для відвідувачів ще 19 листопада, проте до цього часу працювало 70% магазинів.

До офіційного відкриття відкриється вже 85% магазинів, повідомили Корреспондент.biz представники ТРЦ. У перший же день новий торгово-розважальний центр прийняв 45 тис. гостей, а за перший тиждень його відвідали 350 тис. осіб.

В Ocean Plaza відкрилися єдиний в Україні цифровий зал 4К Сінема-Сіті, другий в Україні і єдиний у Києві гіпермаркет німецької мережі Real, магазини найбільших російських мереж Ельдорадо і Спортмастер.

Крім того, серед бутиків, які функціонують на території Ocean Plaza: Happylon, Patrizia Pepe, Marella, Cerutti, Baldinini, Marc Cain, Max Mara Weekend.

Організатори урочистого відкриття повідомили, що на території ТРЦ будуть працювати чотири сцени з назвами чотирьох світових океанів, на яких з 15:00 до закриття нон-стоп будуть йти розважальні програми.

У відкритті ТРЦ візьме участь голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

Власники ТРЦ називають головною визначною пам'яткою Ocean Plaza один з найбільших публічних акваріумів в Східній Європі об'ємом 350 тис. літрів. До моменту офіційного відкриття в ньому буде представлено близько 1000 морських мешканців.

Ocean Plaza має найбільший паркінг в Україні площею 60 тис. кв. м., розрахований на 1407 авто-місць. З нагоди святкового відкриття ТРЦ Ocean Plaza 7 грудня буде працювати до 24.00.

Нагадаємо, що проект Ocean plaza входить в портфель інвестиційно-девелоперської компанії UDP. Будівництво веде К.А.Н. Девелопмент.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути