chrome firefox opera safari iexplorer

Черговий український футбольний клуб може припинити своє існування

26 вересня 2011 о 14:31

Тренери і гравці футбольного клубу Нива (Вінниця) залишають команду, якій ще не так давно обіцяли значне фінансування.

Перед матчем між вінницькою командою і ПФК Севастополь контракти з Нивою розірвали два помічники Олега Федорчука — Віталій Білоконь і Орест Баль.

Залишив табір клубу і нападаючий Ниви Саїд Белмохтар, повідомляє ukrfootball.in.ua. Не так давно команді повідомили, що вона виселена з гуртожитку, де останнім часом мешкали деякі гравці команди. Наразі вірогідні два варіанти — або команда зніметься з чемпіонату, або буде догравати сезон молодіжним складом.

«Коментувати можна тільки одне — я дуже жалкую, що ми не можемо втримати не тільки тренерів, але і гравців. У мене немає можливості чимось утримати футболістів. Добре, якщо залишиться чоловік дванадцять.

Сьогодні замін повноцінних не було. Якщо хтось буде травмований, то доведеться виходити мені чи лікарю. Фінансування клубу не в моїй компетенції. У березні минулого року я сказав, що якщо так буде продовжуватися, то клубу не буде. Особисто я не можу продати свою квартиру і на ці гроші фінансувати команду. Мотивація у нас одна — вийти і грати», — цитує головного тренера Олега Федорчука сайт уболівальників клубу.

Коментарів з боку керівництва клубу досі не було.

Нагадаємо, нещодавно в останній момент вдалося врятувати інший клуб першої ліги, що перебував на грані банкрутства — ФК Львів. Зобов'язання щодо фінансування ще однієї команди першої ліги — тернопільської Ниви — взяв на себе український мільярдер Дмитро Фірташ.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути