chrome firefox opera safari iexplorer

Кабмін виділив 12 млн. на пропаганду української освіти за кордоном

10 квітня 2011 о 11:01

Про це сказано в постанові уряду від 6 квітня. Документом затверджено порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті на 2011 рік на ці цілі.

Розпоряджатися коштами буде Міністерство освіти і науки, молоді та спорту, отримувач коштів — державне підприємство «Інформаційно-іміджевий центр».

Кошти направляються на сучасні інформаційні технології для ефективної міжнародної співпраці України в питаннях визнання документів про освіту, на пропаганду системи освіти в ЗМІ, розрахованих на іноземну аудиторію, і створення рекламної друкованої продукції про Україну і її освітню систему.

Кошти також направляються на проведення всеукраїнської конференції старшокласників «Модель ЮНЕСКО» у рамках виконання міжнародної освітньої програми «Модель ООН», а також на придбання для Ризької української середньої школи (Латвія) і доставку інтерактивного комплексу, що складається з інтерактивної дошки з програмним забезпеченням, мультимедійного проектора і комп`ютеризованого робочого місця для вчителя.

Програма спрямована на зміцнення позицій України на міжнародному ринку освіти, збільшення кількості іноземних студентів, які здобувають освіту в Україні, і підвищення міжнародного іміджу України.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути