chrome firefox opera safari iexplorer

МВС підтвердило намір скасувати довіреність на водіння авто

28 квітня 2011 о 14:10

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов підтверджує намір міліції скасувати довіреність на право керування транспортними засобами. Про це міністр повідомив сьогодні, 28 квітня, на брифінгу.

Могильов нагадав, що зараз Верховна Рада розглядає законопроект про ліквідацію техогляду автомобілів. Це потрібно задля мінімізації зайвого адміністрування транспорту, сказав він.

Також міністр зазначив, що зараз триває робота щодо скасування довіреності на право водіння автомобілем. Він нагадав, що плата за нотаріальне підтвердження такої довіреності – від 100 грн. «Це зайвий платіж», – сказав Могильов.

Як можливі негативні наслідки такого рішення він розглядає ризик, що машину можуть викрасти, а відсутність довіреності на водіння ускладнить для міліції можливість довести факт викрадення транспортного засобу.

Варто додати – 7 лютого міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив, що виступає за скасування довіреностей на управління транспортними засобами.

При цьому він пояснив, що альтернативним може стати варіант звернення власника транспортного засобу із заявою в ДАІ, в якій буде зазначено, хто крім нього може управляти його транспортним засобом.

Джерело: ZIK
Розділи: Громадянська Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути