chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві висадили дерева та ліквідували сміттєзвалища

19 квітня 2011 о 09:48

У Києві висадили 100 тисяч сіянців дерев та ліквідували 36 сміттєзвалищ

На територіях міських лісів висаджено 105,8 тисячі сіянців головних лісоутворюючих порід, прибрано від сміття 36,5 га територій лісового фонду та ліквідовано 7 стихійних сміттєзвалищ.

Про це відзвітувало КО «Київзеленбуд», повідомляє прес-служба мерії.

За даними комунального об'єднання, районні комунальні підприємства з утримання зелених насаджень організували  роботу з прибирання територій від опалого листя, випадкового сміття,  обкопування пристовбурних лунок дерев і кущів та перекопування квітників.

Зокрема на територіях парків, скверів та бульварів було висаджено 2 тисячі 20 дерев та 4 тисяч 115 кущів, відновлено 17,7 га газонів, прибрано від сміття 864, 5 га територій зелених насаджень.

Також ліквідовано 29 стихійних сміттєзвалищ та очищено 19,5 км берегів вздовж водойм.

 

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути