chrome firefox opera safari iexplorer

11 ветеранів отримали по квартирі

06 травня 2011 о 10:12

У четвер з нагоди 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні голова Київської адміністрації Олександр Попов вручив повідомлення на отримання нових помешкань одинадцятьом інвалідам Великої вітчизняної війни I групи.

Крім того, голова КМДА зазначив, що для підтримки та вшанування ветеранів війни міська влада запланувала провести чимало заходів, зокрема, одноразову допомогу та путівок на оздоровлення ветеранів війни та праці, дітей війни.

Також Попов відвідав ветеранів війни, які знаходяться на лікуванні у міському клінічному шпиталі інвалідів ВВв та вручив їм подарунки від столичної влади.

Вітаючи ветеранів з днем Перемоги, Попов наголосив, що місто робить багато для того, аби сьогоднішній день для кожного з них був кращим.

Так, за словами Попова, за рахунок міського бюджету було придбано стоматологічне обладнання для закладу, персональні радіонавушники, посуд тощо. Крім того, вирішено питання безкоштовного слухового протезування ветеранів Великої Вітчизняної війни.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути