chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні таксі для ветеранів буде безкоштовним

09 травня 2012 о 00:10

За ініціативою членської організації Профспілки таксистів України в День Перемоги в більшості обласних центрів України таксисти перевозитимуть ветеранів Великої Вітчизняної війни безкоштовно.

Цього року, як і минулі 10 років, водії таксі також будуть надавати безкоштовно послуги ветеранам, запевнив голова Профспілки таксистів України Василь Попик.

Нагадаємо, що 9 травня станція метро Майдан Незалежності буде закрита для входу та виходу пасажирів з 7:00 і до завершення загальнодержавних заходів у центрі міста. Також рух усіх видів транспорту в зв'язку з загальнодержавними і загальноміськими заходами, які відбудуться в центрі Києва, буде перекрито.

Самі заходи з нагоди 67-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні 9 травня в Києві розпочнуться вранці з церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в парку Вічної Слави за участю Президента Віктора Януковича.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути