chrome firefox opera safari iexplorer

За один день 1,6 тис. киян скористались безкоштовним Wi-Fi

29 травня 2012 о 10:48

За перший день роботи безкоштовним Wi-Fi в центрі Києва скористалися близько 1600 киян, повідомили УНН в прес-службі КМДА.

27 травня запрацювала безкоштовна мережа «KYIV FREE Wi-Fi» у центрі Києва – на вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до Бесарабського ринку). За перший день послугою скористалися близько 1600 киян і гостей міста. Цей проект закладений до ініціативи «Електронний уряд» Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

«На сьогоднішній день Wi-Fi працює в тестовому режимі, швидкість передачі даних обмежена на рівні 2 Мбіт в секунду, – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко. – За декілька днів після завершення періоду тестування швидкісний Інтернет запрацює вже в стабільному звичайному режимі. Впевнений, що в період Євро 2012 така послуга буде популярною як серед вболівальників, так і серед киян та дозволить отримувати останні новини про перебіг Чемпіонату».

Нагадаємо, проект створення безкоштовної мережі Wi-Fi-доступу до Інтернету «KYIV FREE Wi-Fi» було презентовано під час проведення Громадської ради з реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року, засідання якої відбувалося під головуванням голови КМДА Олександра Попова.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути