chrome firefox opera safari iexplorer

Вступне слово

10 травня 2011 о 08:22

Хочу подякувати засновникам, розробникам та спонсорам сайту за те, що такий сайт є! Давно шукаю таке затишне і чисто українське містечко в Інтернеті, без бруду, брехні та лайки.

Я зараз знаходжусь далеко від Украіни, але я ії дуже люблю і буду завжди любити і робити все, що можливо, для ії розвитку і популярізації у Світі. Обіцяю вести себе тут чемно і з гідністтю, тим паче, що такий портал просто зобов'язує до цього...

І, в-одночас, з ходу, пропоную додати до вже існуючих Ваших розділів новий — «Юмористична». Це, я думаю, було-б багатьом Вашим (чи нашим) шанувальникам цікаво на фоні сьогоднішнього суцільного негативу в Країні. Чим зможу — я Вам допоможу! Ще раз дякую за можливість спілкуватись з однодумцями!

P.S. Пропоную Вам, також, для «чистоти» Ваших користувачів та дописувачів, ввести т. з. «Ліцензію» чи «Кодекс» для бажаючих користуватись Вашим сайтом. За грубість, ганьбу чи мат — бан!

Сергій Черниченко

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути