chrome firefox opera safari iexplorer

З центра Києва приберуть великі біг-борди

13 травня 2011 о 10:15

Максимальна площа наземних рекламних засобів у центрі Києва не перевищуватиме 8 м2.

Про це повідомили у прес-службі Київської адміністрації.

Крім того, згідно з меморандумом, підписаним між столичною владою та операторами зовнішньої реклами столиці 5 квітня, загальна кількість наземної реклами не повинна перевищувати кількості, встановленої відповідно до Концепції розвитку зовнішньої реклами в місті та проектів комплексного благоустрою.

Так, наразі, Головне управління з питань реклами має провести консультації з розповсюджувачами зовнішньої реклами, рекламні засоби яких підпадають під дію цього розпорядження, щодо зменшення їхньої кількості та площі.

Також профільне управління має надати пропозиції розповсюджувачам зовнішньої реклами про переміщення з центральної частини Києва засобів, які перевищують встановлену розпорядженням кількість.

Протягом місяця ГУ містобудування та архітектури спільно з ГУ з питань реклами мають розробити та внести на затвердження типовий класифікатор рекламних засобів.

Графік приведення рекламних засобів у відповідність до вимог розпорядження розбили на три етапи: перший — до 31 серпня цього року (Європейська площа, Льва Толстого, Майдан Незалежності, Бессарабка, Хрещатик тощо), другий — до 30 листопада цього року (площі І. Франка, Контрактова, Поштова, Слави, Спортивна, Арсенальна, Вокзальна, Перемоги та прилеглі до них вулиці) та третій — до 31 березня 2012.

 

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути