chrome firefox opera safari iexplorer

Центр Києва очистять від зовнішньої реклами

01 вересня 2011 о 09:15

До Євро-2012 центр столиці Україні буде практично очищено від зовнішньої реклами. Про це заявив керівник Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко.

«Ми з Київською міською державною адміністрацією підписали меморандум про те, що частина площ прибираємо самостійно, частину площ, які встановлені незаконно, прибирають вони. При цьому вводиться мораторій на установку нової реклами», — розповів Біденко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Згідно з меморандумом це, в першу чергу, півторакілометрова зона навколо Центрального стадіону.

«Крім того, це проспекти Бажана, Возз'єднання, інші центральні магістралі — т.зв. „ворота Києва“. Реально ж це буде весь центр міста», — зазначає голова Асоціації зовнішньої реклами.

У Києві йдуть демонтажі, і в ряді міст також відбуватиметься упорядкування кількості реклами.

«Ми зацікавлені у зменшенні кількості реклами в місті — чим менше пропозиція по рекламі, тим вище попит на неї і вище ціна», — зазначив Біденко.

Як повідомляломя раніше, до Євро-2012, Кабмін планує поставити усіх безхатьків на облік. Під час реєстрації бездомним у паспорті пропишуть місце їх фактичного перебування.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути