chrome firefox opera safari iexplorer

На Одеському кінофестивалі Україну представлятиме фільм про порно

17 червня 2011 о 14:07

У конкурсній програмі другого Одеського кінофестивалю, який відбудеться 15-23-го липня, Україну представлятиме фільм Олександра Шапіро «Без Пор No», повідомляє Gazeta.ua.

Головні ролі в стрічці зіграли Антон Комяков, Олексій Горбунов та Ольга Сумська. Показ в Одесі стане світовою прем'єрою стрічки, хоча вона була знята ще 2007-го.

«Те, що цей фільм покажуть на Одеському кінофестивалі, для мене справжній сюрприз. Вперше про це чую. Для мене це буде велика подія. Добре, що через довгий час фільм все таки реанімували. З пустими руками їхати на Одеський фестиваль не хотіла, тепер мабуть поїду. Не кожен день трапляються такі прем'єри. Тим паче, ми довго чекали цієї миті. Зізнаюся, що повністю стрічку я так і не бачила. Власне на фестивалі я і познайомлюсь з фільмом, у якому знялася», — зазначила Сумська.

У стрічці йдеться про підлітка, який знімає порно на мобільний телефон.

«Я граю коханку батька цього хлопчика. Мою героїню викрадає маніяк і вимагає гроші. У фінальній сцені стрічки мою героїню вбивають. Але це знято не стільки трагічно, як романтично. Більше кліповий кадр, ніж реалістичний. Фільм розрахований на молодіжну аудиторію. Не думаю, що його сприймуть люди поважного віку», — зауважила акторка.
Працювати з Олександром Шапіро Сумській сподобалось.

«Сашко є одним з креативних артхаусних режисерів. Сподіваюсь, фільм матиме успіх і після Одеського фестивалю його кар'єра режисера продовжиться. Адже останнім часом йому не довіряють, майже нічого не знімає. Хоча він заслуговує на це. Шапіро — дуже нестандартний режисер. Він дійсно креативно мислить, зовсім не в традиціях українського класичного кіно. Роботу завжди починає не зі слів „Мотор, камера“, а — „Екшен“, як у Голлівуді», — додала Сумська.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути