chrome firefox opera safari iexplorer

Стратегічний об'єкт Києва продають за 1,6 мільйона доларів

16 червня 2011 о 11:33

Приміщення насосної станції на Русанівській набережній продають в інтернеті. Відповідне оголошення на одному з інтернет-сайтів комерційної нерухомості знайшов депутат Київради Олексій Давиденко.

Депутат наголосив, що насосна станція має стратегічне значення, адже з її допомогою не лише поливають рослини, але й під час повені саме вона мала би відкачувати воду.

«Ми всі пам'ятаємо загрозу паводку у столиці минулої весни. І якщо через декілька років ситуація повториться, то Русанівку просто заллє водою і у Києва не буде технічної можливості відкачувати цю воду!» — наголосив Давиденко.

За його словами, продавці насосної станції, розташованої на Русанівській набережній, просять за неї 1,6 млн дол., а у випадку оренди – 30 дол. за 1 кв м щомісяця.

За словами Давиденка, він уже спрямував депутатські запити Генеральному директору КО «Київзеленбуд» Макарчуку, начальнику Головного управління комунальної власності Києва Парфененку та прокурору Києва Мельнику з проханням з'ясувати обставини відчуження насосної станції та сприяти її поверненню до власності столичної громади і відновленню роботи.

 

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути