chrome firefox opera safari iexplorer

Наступним суперником Володимира Кличка буде англієць

05 липня 2011 о 18:13

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко назвав ім'я суперника, з яким він може зустрітися у наступному поєдинку. Це буде ще один англієць — переможець бою між Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі.

«Чісора у липні проведе поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. І переможець цього протистояння може стати моїм суперником», - заявив Кличко.

Нагадаємо, що Кличко двічі скасовував бій з Чісорою. У грудні минулого року їх бій в Мангеймі було скасовано через травму українця. Потім боксери домовилися про зустріч 30 квітня, але Кличко знову відмовився на користь об'єднавчого двобою з Девідом Хеєм.

Що стосується Тайсона Ф'юрі, то він неодноразово був спаринг-партнером Кличка. А в одному з інтерв'ю англієць заявив, що поб'є обох братів Кличків.

Що ж, шанс зустрітися в рингу з Кличком-молодшим у Тайсона є. Для цього йому треба перемогти Чісору. Бій відбудеться 23 липня на стадіоні «Уемблі». Боксери битимуться за пояс Британської боксерської контрольної Ради, а також за титул Британської співдружності.

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути