chrome firefox opera safari iexplorer

Чісора обіцяє нокаутувати Кличка у 8-му раунді

10 січня 2012 о 14:53

Британський боксер-важковаговик Дерек ЧІСОРА, який 18 лютого проведе бій з Віталієм КЛИЧКОМ, заявив, що він нокаутує українця у восьмому раунді.

«Вісім — моє улюблене число, і Віталій впаде у восьмому раунді», — заявив Д.ЧІСОРА на офіційній прес-конференції 9 січня, повідомляє Лента.ру з посиланням на інтернет-видання BoxingScene.com.

Британець сказав, що В.КЛИЧКО і його молодший брат Володимир убили його улюблений вид спорту, оскільки їхні бої нецікаво дивитися. Д.ЧИСОРА вважає, що в бою з КЛИЧКОМ-старшим за нього вболіватимуть люди у всьому світі.

Як повідомляє інтернет-видання Fightnews.com, В.КЛИЧКО на прес-конференції сказав, що їхні з братом бої називають нудними, тому що вони завжди перемагають. «Нам треба зустрітися з кимсь, хто може побити нас. Думаю, Дерек може це зробити», — заявив українець.

Бій КЛИЧКО-ЧИСОРА відбудеться в Мюнхені на стадіоні Olympiahalle. У цьому поєдинку український боксер захищатиме титул чемпіона світу, що належить йому, за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути