chrome firefox opera safari iexplorer

Наступного разу Кличко-старший може битися з українцем

08 грудня 2011 о 16:39

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Віталій Кличкозахищатиме свій титул WBC наприкінці лютого наступного року у Мюнхені.

Як повідомляє німецький портал Abendzeitung Muenchenз посиланням на достовірні джерела, суперником Віталія може стати німецький боксер українського походження Олександр Димитренко або британець Дерек Чісора.

Бій заплановано на 25 лютого на Олімпійському стадіоні у Мюнхені.

За інформацією порталу, переговори з представництвом стадіону вже вийшли на фінішну пряму, а про майбутній бій буде оголошено у наступну середу, 14 грудня, на прес-конференції.

Нагадаємо, що команд Кличка-старшого чекає на рішення британця Девіда Хея щодо майбутнього бою. Термін, який Віталій надав команді Хея, спливає 17 грудня.

Джерело: ТСН
Розділи: Здорова Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути