chrome firefox opera safari iexplorer

Кличко може битися з Мормеком в березні 2012

06 грудня 2011 о 10:03

На прес-конференції, що відбулася в Дюссельдорфі, стало відомо, що бій чемпіона WBA/WBO /IBF Володимира Кличка з Жаном-Марком Мормеком може відбутися 3 березня 2012 року.

Куплені на 10 грудня 30 тисяч квитків будуть дійсні і 3 березня. Жан-Марк Мормек висловив жаль з приводу хвороби чемпіона і перенесення бою і впевненість в тому, що титули він зможе завоювати і в наступному році, повідомляє gazeta.ua.

На прес-конференції виступив професор Петер Альберс, фахівець в області урології університетської клініки Дюссельдорфа: «У даній ситуації не рекомендується проводити чемпіонський бій у суперважкій вазі. Будь-якому, хто переніс 2 операції протягом 24 годин, необхідний час для одужання».

Нагадаємо, 2 грудня Володимир Кличко, який проводив підготовку до бою у тренувальному таборі в Гоїнгу, був доставлений вертольотом в одну з лікарень Інсбрука зі скаргами на болі в животі. Звідти його перевезли до лікарні в Дюссельдорфі.

Вже в суботу він був прооперований. В ході операції був роздроблений і видалений камінь із нирки. Проте пізніше українець знову звернувся до лікарів через болі.

У понеділок, 5 грудня, стало відомо, що бій Кличко-Мормек скасували.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути