chrome firefox opera safari iexplorer

24 серпня на Пейзажній алеї влаштують дитяче свято

08 серпня 2011 о 10:46

У День Незалежності на Пейзажній алеї пройде свято «Літо талантів», під час якого можна буде повчитися англійської, взяти участь у розвагах і творчих майстер-класах для школярів та дошкільнят, подивитися виставу театру маріонеток, виступи музикантів тощо.

За словами організаторів, розпочнеться гуляння з комп'ютерної майстерні «Айтідо!» о 12.00.

Також з 12.00 до 14.00 працюватиме Центр раннього розвитку «Окешкин Клуб», у програмі якого Театр маріонеток, виготовлення малюнків та аплікацій з англомовними та франкомовними викладачами, ігри, розваги, участь у дитячому музичному оркестрі.

14.00-16.00: «Українське подвір'я», під час якого художники Любов Сенчук та Марія Крижановська створять імпровізовану хату, яку розмалюють разом з дітьми в традиційному українському стилі.

Поруч відбуватимуться майстер-класи з гончарства, плетіння вінків з живих квітів, орігамі. Разом з дорослими діти співатимуть народних пісень.

З 16.00 до 18.00 проходитиме Школа англійської мови «Оксфорд Клас», під час якої влаштують англомовний квест-змагання між дорослими та дітьми. Також у програмі музичний гурт «Old Mc'Donald», справжнє англійське чаювання «5 o'clock tea» тощо.

З 16.00 до 18.00 триватиме робота Музичної майстерні.

Завершиться свято концертом класичної музики просто неба.

 

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути