chrome firefox opera safari iexplorer

На Дніпровській набережній висадять унікальний вербовий парк

03 серпня 2011 о 15:51

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доручив висадити на Дніпровській набережній унікальний парк верб. Роботи розпочнуться вже цього року, і там буде представлено 60 видів дерев. Про це сказав генеральний директор комунального об’єднання «Київзеленбуд» Микола Назаренко, повідомили УНН у прес-службі КМДА.

Як наголосив керівник об’єднання, нині також триває розробка програм реконструкції багатьох інших столичних парків. Там буде покращено покриття старих доріжок та прокладено нові, облаштовано центральні частини цих зелених зон, встановлено комфортні лави, урни тощо. Зокрема, така реконструкція нині очікує парк на Оболоні та бульвар Давидова. Фактично завершено роботи в парку «Хрещатий».

«У нас є дуже багато таких проектів, – сказав, відповідаючи на запитання киян, Микола Назаренко. – Ми вже реконструювали Русанівську набережну, яка практично була запущена. За короткий час фахівцями зроблено все можливе для комфортного відпочинку мешканців і, думаю, вони задоволені. Загалом же у нас 111 парків (це десь 2800 гектарів), і ми намагатимемось ці великі території утримувати на гідному європейському рівні».

Микола Назаренко також розповів, що нині розробляється проект облаштування Гідропарку. Так, за дорученням голови КМДА, там буде прокладено каналізацію, якої до цього часу немає.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути