chrome firefox opera safari iexplorer

Поїзди київських приміських електричок скоротили: потяги переповнені

31 серпня 2011 о 11:18

Як пише газета Сегодня, у результаті скорочення кількості вагонів електрички переповнені пасажирами. Як пише видання, найбільш переповнені електрички в напрямках Ніжин, Яготин, Фастів.

«Зайти неможливо ні у вихідні, ні в будні. Зараз масово вивозять урожай, а тому ступити нікуди. А все через те, що ПЗЗ скоротила кількість вагонів. Та ще й електрички змінюють маршрут», — вважають пасажири, що дзвонили нам. На Південно-Західній залізниці це визнають.

«Так, ми скоротили із 10 до 6-8 вагонів у складі. Із 852 у нас у простої 272 вагона — у них не виконаний ремонт через відсутність коштів. Це пов'язано з тим, що рай -, держ — та обладміністрації, у тому числі, Яготин, Ніжин, Фастів перерахували замість 52,5 млн грн у вигляді компенсації за пільговиків трохи більше 15 млн грн», — сказав газеті заступник начальника Південно-Західної залізниці Віталій Жураковський.

За його словами, зараз активно ведуться роботи з підготовки швидкісного руху до Євро, через що ділянки Київ-Гребінка та Київ-Тетерів часто в ремонті.

«У зв'язку з цим буває необхідність відхилення поїздів із напрямку „Дарниця-Київ-пас.“ на „Дарниця-Петрівка-Святошино“ або навпаки. Але це тимчасові труднощі», — сказав Жураковський.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути