chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах пройшов фестиваль «Jazz-Dіліжанс». Фото

01 серпня 2011 о 09:07

Черкасці цими вихідними мали змогу відпочити на Десятому щорічному відкритому джазовому фестивалі «Jazz-Dіліжанс».

У програмі заходу виступали гурти Corazonе de Cuba, Cherkasy Jazz Quintet Сергія Крашеніннікова, Квінтет Усейна Бекірова, Ніна Козачук та гурт «Чумацький шлях». Завітали на фестиваль і спеціальні гості: Рустем Барі (Сімферополь), Арк Овруцкі (Київ – Нью-Йорк), Володимир Соляник (Київ).

Джаз не залишив байдужим жодного слухача. Емоції, що панували у сквері, можна порівняти з кардіограмою бігуна: на обличчях слухачів спочатку відбивається м’яка і тепла партія клавішних... наступна мить – і з’являються гострі, пронизливі «злети і падіння» труби. Барабани, гітара – нарешті перевели дихання, а тоді нова музична композиція знову підносить на пік вражень.

Кожен присутній відбивав ногами неповторну музичну мелодію. Людей не зміг розігнати навіть дощ.

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

 

Фото procherk.info

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути