chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові – виставка Гапчинської

03 серпня 2011 о 09:16

2 серпня у Львові в галереї «Зелена канапа» відкрилася літня виставка художниці Євгенії Гапчинської. Це вже вп’яте мисткиня представить у місті Лева свій доробок.

«Попередні експозиції відбувались в зимовий період і мали відповідно, новорічний настрій. Літня ж виставка буде іншою: сонячною, трав’яною, садовою, морською, полуничною і… «канікульною», адже навіть зовсім доросла людина відчує себе поруч з роботами Жені Гапчинської не просто на вихідних, не у відпустці, а саме на літніх канікулах», – зазначила  куратор галереї Олеся Домарадзька.

Серед представленого доробку – маленькі дорослі на морі, серед товаришів, бавляться, відпочивають; є їхні портрети з особливими рисами характеру, зачісками. У Львів художниця привезла і своє бачення знаменитого Ван Гога – він кучерявий, рудий та із соняхами.

Також Євгенія Гапчинська привезла із собою тарілки з малюнками, сумки, календарі із зображенням картин. І хоч раніше Євгенія зізнавалась ZAXID.NET, що вважає, ніби Львів її не любить, це не стає їй на заваді тішити своїх львівських поціновувачів новими доробками.

Виставка триватиме до 21 серпня.