chrome firefox opera safari iexplorer

В магічну дату 11.11.11 українці не хочуть укладати шлюби

20 серпня 2011 о 15:01

Для всіх закоханих пар, які цього року вирішили одружитися, наближається магічна дата — 11.11.2011. Як показує практика, до такої дати пари готуються за кілька місяців і шикуються в черги, щоб подати заявки на реєстрацію шлюбу. Проте, як з'ясувала «Сегодня», цього разу в більшості РАГСів заявок у порівнянні з попередніми подібними датами мало.

«Буму немає, — каже керівник Лівобережного РАГСу Марія Збанацька. — Народ начитався в інтернеті, що це погана дата. У нас 10-12 заявок. У попередні роки кількість охочих було 50-60».

«У нас теж ажіотажу немає, зареєструвалося до 20 пар», — говорить один з керівників Шевченківського РАГСу столиці Ірина Мельникова. А ось в центральному палаці одруження Києва чекають напливу молодожонів. «Вже зараз 25 заявок подано на цю дату. За два з половиною місяці набереться більше середнього, до 70, а то й більше, — кажуть там. — Розцінки, як і в звичайний день — 265 гривень».

Нумеролог: «11» — число вкрай нестійке.

«11.11.2011 зберігає в собі загрозу, — розкриває таємницю чисел», — говорить нумеролог і магістр психології Людмила Субота. — Поєднання трьох пар одиниць — знак того, що треба бути насторожі.» 11 "- це число крайньої нестійкості. Людина в такий день перетворюється на своєрідну пружину, стискається ". Категорично не рекомендую одружуватися в цей день. Шість одиниць — це знак тиранії. У таких комбінаціях укладений конфлікт, бажання домінувати і протиставляти ".

Вісімки: три відразу — теж до нещастя.

Ми дізналися, як живеться тим, хто розписався в такі ж символічні дати. Христина Недашківська вийшла заміж 8.08 2008 року. "Саме по собі" 8 "- хороше число. Але як нам розповідали три вісімки відразу — кошмар! Та ще й високосний рік був. Нам навіть радили перенести дату розпису, — каже Христина. — Але ми з чоловіком так вирішили: раз судилося бути разом — ніякі вісімки не перешкода! Я щаслива в шлюбі, ростимо дочку ". Щоправда, як зізналася Христина, такі дні для одруження чреваті головними болями: «Оскільки бажаючих багато, то треба мало не за півроку шукати тамаду, записуватися в перукарню і т. д.».

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути