chrome firefox opera safari iexplorer

Серед українців спостерігається весільний бум

15 травня 2012 о 08:56

Всі охочі одружитися на часі мають пройти додаткову перевірку почуттів на міцність. Чергу до РАГСу треба займати від 6 ранку, це за 3 години до відкриття — і стояти так цілий день.

Як повідомляє ТСН, у спальних масивах Києва зараз бум охочих подати заяву на одруження влітку. РАГСи виявились неготовими до такого напливу молодят.

Цікаво, що високосний рік не став на заваді коханню. Черга формується, як у радянські часи, з самого ранку і за списком. До часу відкриття установи під дверима вже чекають щонайменше 20 пар.

Тим не менш працівники РАГСУ нічого надзвичайного у цілодобових чергах не бачать. Кажуть, так завше позначається початок запису весіль на серпень, бо звичайні РАГСи спальних масивів на такий ажіотаж не розраховані. «Якщо пропускна спроможність відділу РАГС складає 30 пар, а їх прийшло зранку 72, то як ви вважаєте?» — Пояснюють працівники РАГСу.

Так як з роботи людей на боротьбу за весільну дату не відпускають, то дехто навіть думає про те, щоб розбити під РАГСом наметовий табір.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути