chrome firefox opera safari iexplorer

Влада заявляє, що в українців найшвидше ростуть зарплати серед країн СНД

06 січня 2012 о 13:46

У 2011 році, попри наслідки світової економічної кризи, українська економіка демонструвала зростання. Про це сказав Урядовий уповноважений з питань співпраці з Російською Федерацією, державами-учасницями СНД, Євразійського економічного співробітництва та іншими регіональними об’єднаннями Валерій Мунтіян, повідомили УНН у прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

«Основний інтегральний показник – валовий внутрішній продукт – склав 5%. Цього досягнуто за рахунок зростання промисловості на 7,8%, за рахунок зростання АПК на 15,6%. Вперше за всі роки незалежності в Україні зібрали 58 мільйонів тонн зернових», — зазначив В.Мунтіян.

За його словами, на 8,7% відбулось реальне зростання заробітної плати в Україні. «Це найбільший показник серед країн СНД», — додав Урядовий уповноважений.

В.Мунтіян також зазначив, що в 2011 році інфляція в Україні сповільнилася до 4,7% у порівнянні з попереднім роком (у 2010 році вона становила 9,2%).

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути