chrome firefox opera safari iexplorer

Дата 11.11.11 викликала весільний бум в Україні

11 листопада 2011 о 09:08

П'ятниця 11.11.11 – унікальний день, «день шести одиниць», коли в ряд шикуються шість однакових знаків. А об 11:11:11 дата і час складуть 12-значний паліндром.

Весь світ охопила числоманія. За словами нумерологів, цей день — шанс на кардинальну зміну життя для справжніх лідерів (адже 1 — число лідера).

Можна скласти план життя на найближчі 11 років, і доля буде посилено допомагати вам в його реалізації. А якщо таких глобальних планів немає, то скористатися «хвилиною щастя» і об 11 годині 11 хвилин 11 секунд загадати найзаповітніше бажання — мовляв, сила одиничок зарядить його потужною енергією, яка допоможе вашим мріям збутися.

11.11.11 СТАНЕ ВИРІШАЛЬНИМ ДЛЯ ДОЛІ УКРАЇНИ

Українці теж слідують порадам. В соцмережах уже повально з'явився статус: «11.11.11. Хвилина щастя», пише "Сегодня".

Магією дати скористалися і кіношники. Так, 10 листопада в Україні стартував у прокаті трилер «11.11.11» про письменника, всі трагічні події життя якого виявляються містичним чином пов'язані з числом 11.

Крім того, у п'ятницю в Україні очікується весільний бум. В одному тільки Києві одружуються понад 700 пар, що втричі більше, ніж у звичайний день, дізналася "Комсомольська правда в Україні".

Втім, що цікаво, нумерологи невтішно відгукуються про цю дату. «Укладати шлюб в цей день рекомендую тільки екстремалам. Парам, які зважилися на такий крок, рутина в сімейному житті точно не загрожує! Але якщо ви не прихильники африканських пристрастей у стосунках, варто перенести важливу подію на інший, більш спокійний день», — прокоментувала нумеролог Лариса Браницька.

Астролог Софія Пепеніна підтверджує, що день 11.11.11 дуже непередбачуваний.

«Безліч планет, які вишикувалися одна проти одної, погрожують боротьбою протилежностей: добра і зла, любові і ненависті, тверезого розуму і затемнення розуму. Щоб захиститися від невдач, в цей день рекомендую додати в свій гардероб зелений колір, оскільки зелений — захисний колір п'ятниці», — зазначила вона.

Загалом же цей день підходить для завершення старих справ і вдалий для бізнесу.

«Стримуйте емоції, оскільки через велику кількість одиниць велика ймовірність впасти в агресію, буде багато сварок навіть між близькими людьми. Цей день підходить для завершення старих справ», — порадила нумеролог Лілія Романова.

Її колега Тетяна Котова додала, що в дату втрутилася ще й «вісімка»: «При додаванні цифр цієї дати, 1 +1 +1 +1 +2 +0 +1 +1, отримаємо „8“, яка відповідає за фінанси та бізнес . Отже, чекайте на сюрпризи у цій галузі і сміливо вирішуйте питання, пов'язані з грошима».

Зазначимо, що бум на поєднання цифр скоро зійде нанівець. Після 12.12.2012 року, наступної дати, коли зійдуться кілька однакових чисел, доведеться чекати вісім років — 02.02.2020 року.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути