chrome firefox opera safari iexplorer

Співачка Джамала планує написати гімн Євро-2012

29 вересня 2011 о 12:35

Відома українська співачка Джамала планує написати гімн Євро-2012.

«Як співачка я можу зробити внесок у турнір лише музикою та співом. Хочу написати гімн для Євро-2012, який би визнали офіційним для чемпіонату або ж, який би просто став улюбленим у період Євро та після нього», — розповіла Джамала.

Володарка гран-прі музичного фестивалю «Нова хвиля-2009» заявила, що на своїх концертах буде закликати усіх людей долучатися до проектів Євро-2012, а також поводити себе ввічливо та толерантно з іноземцями, яких чимало приїде на футбольні змагання.

«Що більше людей в Європі та світі дізнаються про Україну — тим краще для нас. Ми зможемо заробити на чемпіонаті. Я сподіваюся лише на позитив від Євро-2012, в момент його проведення і після турніру», — сказала співачка.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути