chrome firefox opera safari iexplorer

Столичний годинник Євро-2012 змінив дизайн

27 вересня 2011 о 17:06

Київський годинник Євро-2012, що веде зворотній відліку часу до чемпіонату, змінив свій дизайн на більш яскравий.
Металічна конструкція, що слугує опорою для великого екрану, відтепер має офіційний колір бренд-буку Євро-2012 – бірюзовий.

Крім того, на основі годинника нанесені лайт-бокси офіційного партнера чемпіонату – Adidas та трьох національних: «Укртелеком», «Епіцентр К» та Unicredit bank.

Нагадаємо, годинник зворотного відліку часу встановили поряд із будівлею Київської міської ради за 1 рік до початку Євро-2012 – 8 червня 2011 року. Вага конструкції – 13 тонн, висота – понад 6 метрів. Електронне табло, яке рахує дні, години, хвилини та секунди, що залишилися до початку турніру, має висоту 2 метри та ширину 8 метрів.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути