chrome firefox opera safari iexplorer

Табачник не збирається йти у відставку

02 вересня 2011 о 09:22

Міністр освіти Дмитро Табачник не збирається увідставку і не планує створювати партію. Інформація про відставку виявилася жартом Льовочкіна.

Як повідомлялося раніше, глава Адміністрації президентаСергій Льовочкін проанонсував швидке звільнення Табачника.

Насправді ніхто нічого не анонсував. Як повідомило джерело в Адміністрації президента, повністю «скандальна» відповідь Льовочкіна на питання про відставку Табачника була такою:

«Так, обов'язково, але невідомо коли». «І при цьому Льовочкін посміхався, всім виглядом даючи зрозуміти, що жартує», — додало джерело і пояснило, що найближчим часом звільнення міністра не планується, пише газета «Сегодня».

Відзначимо, у зв'язку з таким резонансом, ЗМІ вже почали міркувати про замінника Табачника і його політичне майбутнє.

А коли вчора вранці Табачник не з'явився в одну зі столичних шкіл, де він був у списку почесних гостей, відразу пішли розмови: готується до відставки, відзначає видання.

«Я сьогодні працюю у Вінницькій області. Ми відкрили нову гімназію в Шаргороді. І це була давня домовленість, яку 31 серпня я погодив з прем'єр-міністром», — розповів Табачник.

Щодо розмов про свою відставку Табачник поставився з іронією - він теж вважає, що Льовочкіна неправильно зрозуміли.

Водночас, нещодавно поширилися чутки, що Дмитро Табачник планує  створити власну партію, на що міністр категорично заперечив.

«Жодну партію створювати я не збираюся», — сказав Табачник.

Нагадаємо, що вчора, 30 серпня, голова Адміністрації Президента заявив, що на Табачника чекає відставка с посади міністра освіти.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини освіти Освічена

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути