chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці обрали переможницю конкурсу краси «Міс-Україна-2011»

12 вересня 2011 о 11:03

У київському Палаці «Україна» 11 вересня відбувся фінал конкурсу краси «Міс-Україна-2011». Переможницею стала мешканка Вінниці Ярослава Куряча. Зазначимо, що спершу журі назвали володаркою головного титулу 19-річну киянку Маргариту Горбик, яка отримала в результаті титул «Міс глядацьких симпатій».

Неприємний інцидент стався через помилку ведучої заходу Ксенії Собчак і всесвітньо відомої Періс Хілтон, яка була присутня на конкурсі як журі.Світські левиці помилилися, оголошуючи результати.

Щоб заспокоїти дівчину, Собчак разом зі своїм напарником Іваном Дорном (український співак, ведучий, екс-учасник гурту «Пара нормальних» — ред.) опустилися перед киянкою на коліна.

За корону боролися 26 учасниць. 19-річна переможниця представить Україну на конкурсі «Міс світу», що пройде в листопаді цього року в Лондоні.

Титул «Перша віце-міс» одержала Сендецька Олена з Києва. "Другою віце-міс України-2011" також стала киянка 20-річна Мусієнко Дарина.

Звання «Міс фото» отримала Капштик Мирослава з Дніпропетровська.

До складу журі входили Періс Хілтон, український боксер Володимир Кличко, актор Жан-Клод Ван Дамм, спортсменка Анна Безсонова та інші знаменитості.

Нагадаємо, торік «Міс Україна» стала дівчина з Одеси Катерина Захарченко.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути