chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці обрали «Міс Київ-2011»

07 квітня 2011 о 10:38

6 квітня у київській «Опереті» обрали найкрасивішу дівчину столиці. Шістнадцять дівчат змагались за звання «Міс Київ — 2011». Перемогла 19-річна киянка Олена Сендецька (параметри 83-60-90, зріст 175 см).

«За мене вболівав мій хлопець, він помічник депутата, — зізналась Олена, яка проживає із коханим у цивільному шлюбі. — Заміж не збираюсь, треба ще досвіду набратись. Для мене заміжжя — це діти, а я до дітей поки що не готова».

Під час першого виходу на сцену конкурсантки були у сукнях від Ірини Каравай. Після чого кожна із них представилась. Деякі дівчата були відвертими та зізнались, що мріють купити майбах та дачу на Кіпрі, деякі із них розповіли про бажання розбагатіти та придбати червоний кабріолет.

Під час другого виходу, учасниці конкурсу дефілювали у купальниках під час виступу Івана Дорна, який присвятив пісню київським красуням. Після цього конкурсу дехто із поважних чоловіків у костюмах почав виходити із зали. На що ведуча конкурсу Василіса Фролова пожартувала: «Не уходите. Олигархи, помните! Вы в ответе за тех, кого приручили». А колега Фролової Дмитро Шепелєв знайшов чоловікам інше виправдання: "Вони пішли дивитися футбол. Сьогодні ж «Барселона» — «Шахтар».

Між виходами конкурсанток на сцені виступили Асія Ахат, Віталій Козловський, Макс Барських та Діма Білан. Останній входив до складу журі. Співак описував у своєму Twitter перипетії на «Міс Київ — 2011» та захоплювався красою українських дівчат.

До речі, переможниця конкурсу «Міс Київ — 2011» отримала нагоду представляти столицю на конкурсі «Міс Україна», який відбудеться у вересні цього року.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути