chrome firefox opera safari iexplorer

До Дня академії у Могилянці започатковують серію благодійних концертів

12 жовтня 2011 о 15:44

Про особливості святкування Дня Академії у НаУКМА знає кожен, начуваний зі штибом студентського життя в Києві: «брюхи», куліш, вулична вистава, фаєр–шоу і запальна дискотека...

Цьогоріч же спудейський карнавал, приурочений до 20–річчя відродження закладу, доповнять соціально важливою акцією — доброчинним концертом «Об’єднуємося заради життя!».

Перший концерт відбудеться сьогодні — 12 жовтня, о 18:00 в актовій залі Культурно–мистецького центру НаУКМА (вул. Іллінська, 9) — за участі таких гуртів як «Друга ріка», Dazzle Dreams, «Нумер 482», Pur:Pur, Ride the Subway.

Музиканти закликають нас не бути байдужими і долучитися до збору коштів на лікування могилянців — Жені Ангела, Наталі Мурашко і Наталі Тарасової. Ціна питання у даному випадку — 50 грн. за можливість стати пліч–о–пліч з українськими рок–гуртами у доброчинній справі й задуматися над тим, що, можливо, наступного разу тобі також знадобиться допомога.

«Узяти участь у цій акції нам запропонували знайомі з НаУКМА. І ми відразу пристали на цю пропозицію, адже якщо є можливість допомогти, то ми відразу погоджуємося», — підтримує ідею доброчинності вокаліст гурту «Нумер 482» Віталій Кириченко.

Другий етап акції «Об’єднуємося заради життя!» відбудеться 15 жовтня — у День Академії. У тому ж залі (із 17.30 до 18.30) виступить роковий гурт «Скай», етно–формація «ТаРУТА» та не так давно переформатовані із «Н. Три» «Атре».

Після концерту могилянці запрошують усіх небайдужих долучитися до інших заходів (детальніше — на сайті НаУКМА).

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути