chrome firefox opera safari iexplorer

Львів пропонує серію театралізованих та нічних екскурсій

13 травня 2011 о 11:23

З 14 до 18 травня в рамках відзначення Міжнародного дня музеїв у львівських музеях відбуватимуться різноманітні акції театрального мистецтва, виступи фольклорних гуртів, камерного оркестру, а також нічні екскурсії визначними місцями Львова.

Як повідомили у відділі промоції Львівської міської ради, у Палаці Потоцьких, що на вул. Коперника, 15, відбудеться театралізована вечірня екскурсія у супроводі камерного оркестру Дитячої музичної школи №10.

 

Календар святкування у Львові Міжнародного дня музеїв

[table id=23 /]

11 травня

Інші дати
11 травня відзначають:
  • Всесвітній день мігруючих птахів.
  • Міжнародний день астрономії.
Розгорнути
Народився Володимир Огієвський
(1890, с. Крапивна, Росія - 1979) - український вчений в галузі радіотехніки. Під його керівництвом створено першу в Україні радіомовну станцію.
Розгорнути
Народився Григорій Гельфандбейн
(1908, м. Херсон - 1993) – український літературний критик, публіцист, дослідник української літератури та театру. Автор книги "Молода поезія", біографічних нарисів про українських артистів "Д. І. Антонович", "І. О. Мар’яненко".
Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од Бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! . . . . . . . . (Тарас Шевченко)
Розгорнути